• decovitra kozijnen 10

HOE GAAT DECOVITRA MET HET CORONAVIRUS OM

Beste relaties, klanten, geïnteresseerden, vrienden,

Het zijn bijzondere tijden. Het Coronavirus raakt ons allemaal in meer of mindere mate. Hierbij willen wij graag ons standpunt verwoorden en een update geven over de voortgang.

Wij hebben de afgelopen dagen uitvoerig overleg gehad met de collega's, fabrieken, transporteurs, monteurs, toeleveranciers en vooralsnog zijn wij in staat om de bedrijfsvoering onder strikte voorwaarden te continueren.
Zolang wij de voorraden binnen krijgen, zorgen wij ervoor dat de monteurs het netjes monteren, waarbij de geldende regels van Hygiëne zorgvuldig worden nageleefd.
Wij werken in kleine teams van maximaal 2 à 3 man die elkaar goed in de gaten houden. Op de locatie hebben wij nauwelijks contact met de klant en proberen zo goed en veilig mogelijk ons werk te doen.
Veel mensen rekenen ook op ons zeker waar het nieuwbouw (uitbouwen betreft).

De productie van Aluminium en Kunststof kozijnen lijkt het minst gevoelig voor externe factoren en gaat vooralsnog gewoon door. De productie van onze Meranti hardhouten kozijnen is tot nadere kennisgeving opgeschort.
Aangezien een aantal collega’s vanwege de thuissituatie niet op kantoor zijn, kan het zijn dat wij minder snel reageren op vragen of over levering en montage.
Bij offerte-aanvragen vragen wij u om dit zoveel per mail te doen. Vaak is een schets met globale maten en wat foto’s van de bestaande situatie al voldoende om een offerte op te stellen.

Wij vragen uw begrip, omdat wij in sommige gevallen niet de service kunnen leveren die u van ons gewend bent en waar wij bekend om staan.
Mocht de situatie veranderen dan melden wij dat via de website en sociale mediakanalen.

Laten we hopen dat de situatie weer snel onder controle is en tot die tijd wensen wij iedereen veel sterkte!

Hartelijke groet,

Namens ons hele team

DECOVITRA BV

 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN