• hout top photo

HOUT

Hout is goud! Hout heeft een warme uitstraling en is puur natuur. Het is dan ook geen toeval dat hout vaak in klassieke woningen wordt gebruikt. De meest karakteristieke raamkozijnen die wij maken zijn de zo gezellige variant, de aloude guillotineramen. Ofwel het oudhollandse schuifraam. Wij leveren een draai/kiepraam met het uiterlijk van een oudhollands schuifraam, mét originele duivenjagers en gewelfde weldorpels en glas-in-loodrestauratie. En wat denkt u van houten deuren met verschillende soorten klassieke afwerkingen? Op de houten constructies rusten langlopende garantietermijnen en hout heeft ook nog eens van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert.

 • Mooie klassieke houten raamkozijnen en
 • Herenhuis volledig voorzien van meranti
 • Een klassiek houten erker met
 • Monumentaal, beeldbepalend pand in het

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN