• FOTOBOVENAAN Decovitra Foto 4 Demensen IMG 8869

Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

Joris Weimar

  • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

    Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

    Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


    ERVARINGEN
  • Joris Weimar Joris Weimar

    Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

    Joris Weimar


    ERVARINGEN
  • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

    Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

    Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


    ERVARINGEN
  • Alexander de Maar Alexander de Maar

    Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

    Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


    ERVARINGEN
  • R Steensma R Steensma

    “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


    ERVARINGEN