• Raamkozijnen 2

RAAMKOZIJNEN

Veel mensen denken: waarom zou ik mijn raamkozijnen vervangen? Het kost alleen maar veel geld en echt nodig is het niet, toch? Niets is minder waar. Het schéélt u veel geld! Want kozijnen die op zijn zorgen voor hoge stookkosten en meer onderhoud. En wist u dat u uw huis veiliger kunt maken met nieuwe kozijnen en zo korting kunt krijgen op uw inboedelverzekering? Wie voor een houten raamkozijn kiest, kiest gelijk voor de gewenste kleur en beglazing. Dat scheelt weer kosten voor de glaszetter en schilder. Neem gerust een kijkje in de vele mogelijkheden die wij bieden, zoals ons unieke draai/kiepraam!

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Jennemiek Leijssen Jennemiek Leijssen

  Decovitra is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Niet alleen dachten ze uitstekend mee bij het ontwerp van mijn kozijnen, maar ook uitvoering was geweldig. De mannen werkten netjes, efficiënt en niets was ze te veel. Echte vaklui. De kozijnen zijn prachtig geworden: strak maar met de klassieke details die passen bij mijn jaren dertig huis.

  Jennemiek Leijssen, Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN