Decovitra B.V.

Decovitra B.V.

Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn:
- de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen o.i. geheel bij deze huizen (dertiger jaren vorige eeuw). Het is een reuze verschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie.
- de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd.
Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We “zeggen het voort”.
 
17 februari 2017
Dhr. R. Steensma
Den Haag
Decovitra is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Niet alleen dachten ze uitstekend mee bij het ontwerp van mijn kozijnen, maar ook uitvoering was geweldig. De mannen werkten netjes, efficiënt en niets was ze te veel. Echte vaklui. De kozijnen zijn prachtig geworden, strak maar met de klassieke details die passen bij mijn jaren dertig huis.
 
15 december 2016
Jennemiek Leijssen
Amsterdam
Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.
 
01 december 2016
Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij
Den Haag
Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!
 
25 maart 2016
Joris Weimar
Ik ben super tevreden over het resultaat! Mijn broer, die er van verstand van heeft zegt: "de kwaliteit van de kozijnen en het niveau van afwerking kom je zelden tegen"
 
12 januari 2016
Wendy van Duijn
Het resultaat is prachtig geworden! De 2 monteurs hebben werkelijk keurig en netjes gewerkt!
 
12 mei 2015
Ron Vreeswijk
Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de houten kozijnen en bovendien zijn deze netjes gemonteerd.
 
06 oktober 2014
Sjoerd Hut
Den Haag, Roelofsstraat
Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.
 
27 september 2014
Willemijn Marsman
Amsterdam, Lucellestraat
Wij hebben gekozen voor aluminium Steellook kozijnen van Decovitra omdat deze beschikken over een mooi slank profiel en bovendien konden deze geleverd worden inclusief verborgen scharnieren zodat we strak tegen het profiel konden afwerken.
 
18 september 2014
Gerard van Dop
Den Haag, Pauwenlaan

<< Start Vorige 1 Volgende Laatste

Page 1 of 1


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
Your Location:
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*

Laatste nieuws van Decovitra